20.05.15

Продудеть Донбасс или как Ахметов решил бороться с созданными им ЛНР и ДНР методом гудения.


Боясь потерять бизнес и попасть под санкции за пособничество террористам, Ринат Ахметов решил показать, что он все же за единую Украины. Для этого выбрал достаточно странный способ борьбы с теми, кто признан террористами. Согласитесь, как-то странно смотрится эта "борьба" и игра в дуделки на фоне открытой поддержки незаконных военных формирований, действующих на Донбассе со стороны ПР.
Ахмет решил подудеть на Украину. Прикольно, конечно. Но... если ты за единую Украину, может быть стоит начать с возврата государственных флагов на предприятия ТОВ ДТЭК? В Свердловске на шахтах они исчезли и вместо государственного флага реют флаги ТОВ ДТЭК. Может стоит созвать внеочередную сессию горсовета (вот в Свердловске депутаты горсовета 95% челны ПР и на 70% работники ТОВ ДТЭК) и немедленно вернуть на горсоветы государственные флаги, выдвинуть ультиматум сепаратистам? Дать под зад своим разжиревшим топ- менеджерам, психологам, работникам по внешним связям и др.высокооплачиваемой за счет шахтеров шушере и отправить их на переговоры в СБУ, ДонОГА, ЛОГА. Разработать стратегию возврата жизнедеятельности Донбасса в нормальное мирное русло????? Встретиться, в конце-концов, с общественниками, журналистами, работниками аппарата ОГА, сепаратистами и одним грамотным рывком управленца, вернуть Донбасс в режим мира и благополучия. А то....как говорила моя бабушка,_не дуди, денег не будет.

BBC-Украина пишет:

Ахметов закликав донбасців страйкувати проти сепаратистів

Український бізнесмен Рінат Ахметов закликав усі трудові колективи Донбасу вийти у вівторок вдень на попереджувальний протест проти самопроголошеної "Донецької народної республіки".
"Я закликаю всі трудові колективи вийти завтра [вівторок] на попереджувальний протест за місцем роботи. І цей мітинг розпочнеться завтра опівдні з гудка, який прозвучить на всіх підприємствах Донбасу на підтримку миру і проти кровопролиття. І поки мир запанує, щодня о 12-00 по всьому Донбасу лунатиме такий гудок", - сказав він у понеділок увечері в екстреному телезверненні, яке показав телеканал "Україна", перервавши трансляцію фільму..
За його словами, у понеділок понад 50 тисяч маріупольців хотіли провести марш миру, але зранку йому повідомили, що "мирну акцію хочуть розстріляти", тож її призупинили.
"У містах бандитизм і мародерство. Донбасом ходять з автоматами і гранатометами. Це хіба мирне життя? Це хіба сильна економіка? Це хіба гідна зарплата? Ні!" - додав Рінат Ахметов.
"Нас не залякати нікому, в тому числі і тим, хто називає себе якоюсь Донецькою народною республікою. Скажіть мені, будь ласка, хто на Донбасі знає хоч одного представника цієї ДНР? Що вони зробили для нашого краю, які робочі місця створили? Ходити з автоматом містами Донбасу, це що - відстоювання прав донеччан перед центральною владою мародерствувала в містах і захоплювати мирних жителів - це що, боротьба за щастя нашого краю. Ні! Це боротьба проти жителів нашого краю. Це боротьба проти Донбасу. Це - геноцид Донбасу!", - наголошено у заяві.

Більшість - за єдність

Раніше Рінат Ахметов заявив, що на Донбасі більшість підтримує єдність України. В той сам час його компанія також закликала київську владу припинити антитерористичну операцію у регіоні.
15 травня керівники великих підприємств Маріуполя, мер, виконувач обов'язків керівника міської міліції та лідер прибічників ДНР у місті підписали Меморандум про порядок і безпеку.
47-річний Рінат Ахметов вважається найбагатшою людиною України. Журнал Forbes оцінює його статки в 15,4 млрд доларів. Сфера бізнес-інтересів - металургія та паливно-енергетичний сектор. Через фінансово-промислову групу "Систем Кепітал Менеджмент" він контролює близько сотні великих підприємств.
Минулої п'ятниці працівники сталеливарної та вугільної промисловості вийшли на вулиці Маріуполя в захисних костюмах, щоб розчистити барикади, збудовані сепаратистами. Як повідомляють кореспонденти, у другому за величиною місті Донбасу відновлюється порядок. Робочі разом з міліцією беруть участь в патрулюванні міста і підтримці громадського порядку.

Немає коментарів: