25.08.16

Луганщина -це Україна! Україна понад усе!

Коли починалась війна...Цей кліп https://www.youtube.com/watch?v=ppnrlvGVOU8 створено на Луганщині в перші дні боротьби проти "русского миру" та противостояння холодній руській весні на Луганщині!
Це наша молодь, яка навчалась в українських школах, це наші талановиті хлопці та дівчата, які бачили себе вільними у вільній країні, висловили своє НІ "освободителям". Була боротьба. Був Євромайдан. Були читання біля пам,ятника Шевченко. Були вишиванки та прапори. Були автопробігі, коли сльози на очах, сльози кохання, гордості, сили, ніжності до України, які нам з обличчя степовий вітер витирав шовком національних прапорів. Що таке країна? Ми не думаємо про це. В ті дні ми, як і мильони українців пройши індетикацію Україною. Україна-це я. Україна-це ми. Ми і є держава, нація! Ми і є життя!
Без держави, мови та єдності нації, то вже не країна та народ, а мешканці, перекотиполе. Люди, які можуть зруйнувати, викинути сміття під будинок, вбити усе живе, бо вони не відчувають себе єдиним цілим з родом, історичними сторіччями, державою. Ми, українці, інші. Тому ми так муляємо око ординському, без корінному сусіду. Ми стали таки країною, державою. В ті важкі дні, коли ми на Луганщині вже бачили роззявлену пащу хижого звіра, ми ставали нацією. Усвідомлювали своє місце у житті, чули свій гений код. Ми плакали біля прапора. Обіймали чужих та незнайомих людей, які ставали рідними, бо йшли до пам,ятника Шевченко у Луганську з українськми прапорами та у вишиванках. Велич любові та єдності, це неймовірне відчуття, котре я відчула сьогодні ще раз,-дивлячись на усмішки, сльози, гордість на Майдані, на Параді, на Дні святкування народження України! Бережимо це. Рідні мої, українці, люди, всесвіт! Дякую, що я українка! Дякую тобі, мила моя Україна, за те, що ти є! З днем народження, країно! З днем народження, нація!
Перегляньте, будь ласка сам кліп! Це дуже важливо для нас!
https://www.youtube.com/watch?v=ppnrlvGVOU8

Немає коментарів: